LVI Vuorikoski


Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 14. toukokuuta 2020

 

TÄRKEÄÄ: Käyttämällä verkkosivustoamme ja/tai antamalla meille henkilötietojasi annat nimenomaisen suostumuksesi siihen, että voimme käsitellä antamiasi henkilötietoja sellaisilla tavoilla ja sellaisiin tarkoituksiin kuin alla olevassa tietosuojakäytännössä kuvaillaan henkilötietoja koskevien, voimassa olevien lakien ja säädösten mukaisesti.

 

 KUNNIOITAMME YKSITYISYYTTÄSI

Henkilötietojen käsittelyssä käytämme Tietosuojaan sovellettavaa lainsäädäntöä:

Suomen tietosuojalaki ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679.

Olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö määrittää, miten sinulta kerättyjä tai sinun lähettämiäsi henkilötietoja käsitellään verkkosivustollamme. Säilytämme joitakin perustietoja vierailustasi verkkosivustollamme. Ymmärrämme, että on tärkeää säilyttää näitä tietoja turvallisesti ja kertoa sinulle siitä, mitä teemme näillä tiedoilla. Voit päättää antaa meille tietoja, joiden katsotaan olevan henkilötietoja. Tässä tietosuojakäytännössä termillä ”henkilötiedot” viitataan sellaisiin tietoihin, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, tai mikä tahansa muu tieto, jolla sinut voidaan tunnistaa. Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilötietoja voidaksesi käyttää tämän verkkosivuston julkisia alueita. Termi ”verkkosivusto” tarkoittaa tätä verkkosivustoa www.vuorikoski.fi.

 

 REKISTERINPITÄJÄN TIEDOT

Tämän verkkosivun omistaa LVI Vuorikoski Oy. Jos päätät vapaaehtoisesti ota yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta, joka edellyttää henkilötietojen antamista, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja sen, että tietosi varastoidaan Suomessa sijaitsevalle palvelimelle ja että LVI Vuorikoski Oy voi kerätä, käsitellä, siirtää ja säilyttää henkilötietojasi sen mukaan kuin pyytämäsi toimenpiteen suorittamiseksi on tarpeen.

 

 TIETOTURVA JA LUOTTAMUKSELLISUUS

Suhtaudumme henkilötietojesi tietoturvaan ja luottamuksellisuuteen erittäin vakavasti. Käytämme ajantasaisia tietojen tallentamiseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä, luovuttamiselta ja muokkaamiselta sekä laittomalta tuhoamiselta ja vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ja mahdolliset kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietojasi, ovat velvoitettuja kunnioittamaan tietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä on kohtuullisessa määrin tarpeellista säilyttää sitä tarkoitusta varten, jonka vuoksi niitä kerättiin, tai mahdollisten lakisääteisten raportointiin tai asiakirjojen säilytykseen liittyvien vaatimusten vuoksi.

Henkilötietojasi suojellaan niiden siirtämisen aikana salausprotokollien, kuten Transport Layer Security (TLS) -salauksen, avulla. Meille välitetyn luottamuksellisen ja salassa pidettävän tiedon turvallisuus varmistetaan tietokoneverkkoomme pääsyä rajoittamalla, ja tietoa suojellaan erilaisilla fyysisillä ja sähköisillä suojakeinoilla sekä toimintatavoilla. Ylläpidämme tiukkoja turvallisuusstandardeja estääksemme kaikenlaisen luvattoman pääsyn.

 

 ALAIKÄISET

Jos olet alaikäinen asuinvaltiossasi, josta käsin käytät verkkosivustoamme, voit lähettää henkilötietojasi tällä verkkosivustolla vain yhdessä vanhempasi tai huoltajasi myötävaikutuksella. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja annat suostumuksesi sille, että alaikäinen lähettää henkilötietoja tämän verkkosivuston kautta, hyväksyt tämän tietosuojakäytännön sen suhteen, miten alaikäinen käyttää sivustoa.

 

 KOLMANNET OSAPUOLET

Tällä sivustolla on ajoittain linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, koska ne suorittavat joitakin palveluita puolestamme (esimerkiksi jokin verkkolomake saattaa olla tällaisella sivustolla). Tunnistat kolmannen osapuolen internetsivuston erilaisesta ulkoasusta ja siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu. Pyrimme varmistamaan, että kolmannet osapuolet täyttävät samat tietosuojaa ja tietoturvaa koskevat vaatimukset, jotka olemme asettaneet omalle toiminnallemme. Kolmansien osapuolten käytäntöjä tarkastellaan ennen kuin niiltä tilataan palveluja ja sen jälkeen aika ajoin. Kolmansien osapuolten tietosuoja- ja tietoturvakäytännöistä saa lisää tietoa niiden omilta verkkosivustoilta.

 

 ILMOITUKSET MUUTOKSISTA TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Uusia toimintoja kehitetään ja lisätään jatkuvasti tälle verkkosivustolle, ja olemassa olevia palveluja kehitetään ja lisätään. Näiden jatkuvien muutosten, lainsäädännön muuttumisen ja tekniikan luonteen vuoksi tietoja koskevat käytäntömme muuttuvat aika ajoin. Kun tietosuojakäytäntöämme on tarpeen muuttaa, ilmoitamme muutoksista tällä sivulla, jotta voit olla aina tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä.

 

 ACTIVE SCRIPTING JA JAVASCRIPT

Tällä sivustolla saatetaan käyttää komentosarjoja, jotka parantavat sivuston toimivuutta. Näiden tekniikoiden ansiosta sivusto pystyy vastaamaan käyttäjän pyyntöihin nopeammin. Tämän sivuston komentosarjoja ei käytetä koskaan ohjelmien asentamiseen käyttäjän tietokoneelle tai tietojen keräämiseen ilman käyttäjän lupaa.

 

Jotta jotkin sivuston osat toimisivat oikein, Active scripting tai JavaScript -komentosarjojen käyttö täytyy olla sallittuna internetselaimen asetuksissa. Useimmissa selaimissa on mahdollista sallia niiden käyttö vain tietyillä sivustoilla. Tutustu selaimesi ohjeisiin saadaksesi lisää tietoa siitä, miten voit sallia komentosarjojen käytön valikoiduilla sivustoilla.

 
LVI Vuorikoski Oy
Matintie 6
25250 Märynummi

Puh. 040 - 701 2638
lvi@vuorikoski.fi
 
 
komposiittiputki

   ©  LVI Vuorikoski Oy

LY 2836195-9